Kvalitetsgaranti

Alla som besöker en frisörsalong vill känna sig trygga och i goda händer hos sin frisör, främst eftersom håret säger så mycket om hur man är som person. Det kan komma att bli ens kännetecken och trygghet, och att lägga det i en främlings händer kan självklart kännas oroväckande. Det är då det kan vara skönt att veta att frisören är medlem av frisörföretagarna. Detta är Sveriges officiella bransch och arbetsgivarorganisation för frisörer, och för att få vara medlem här så krävs det att man är behörig och har tagit gesällbrev inom just frisöryrket.

Utbildning och behörighet

Det allra säkraste sättet för dig som kund att veta att din frisör är både utbildad och behörig, är just att kolla upp ifall denne är medlem hos Frisörföretagarna. Eftersom vem som helst faktiskt kan kalla sig frisör så kan det kännas skönt att veta att det finns en åtgärd att ta till innan man sätter sig i den där stolen.

Ditt hår – dina villkor

Det är du som kund som bestämmer vilken frisyr du vill ha, frisören kommer bara med tips och goda råd, men i slutändan är det du som bestämmer. Ofta gör man en analys av ditt hår och din hårbotten och sen utgår man ifrån det. Tyvärr är det så att alla inte har möjlighet att ha alla frisyrer som finns, vilket innebär att en duktig frisör alltid arbetar utifrån dig och ditt hårs förutsättningar.

Välkommen att kontakta oss  med eventuella frågor. Våra dörrar står alltid öppna.